Flykaptein og kabinansatt – klar for Halloween

Flykaptein og kabinansatt – klar for Halloween

Flybransjen har ligget brakk en god stund før den åpnet opp igjen. Nedskjæringer, permisjoner, usikre tider ble et resultat av pandemien. Selv mannen i tårnet ble overflødig. Men de fikk enormt mye tid til å finne på andre ting.

Man kunne nå begynne å trene, finne en hobby, finne ut hvordan man kan sette på Halloweensminke for å se ut som en skummel flykaptein eller terrorist. Hvordan kan kle seg ut for å bli akkurat som Tom Cruise i Top Gun eller se ut som Bruce Willis i Armageddon. Hvordan flyvertinnene så ut i Snake on a Plane eller de gjenlevende passasjerene på Flight Andes film Alive.

Det er mange inspirasjonskilder til Halloween, og sminke kan gjøre vakre fjes om til forskrudde skikkelser fra filmer vi alle har sett. Her skal vi se på de beste karakterene til Halloween.

Flyvertinne

Det skal ganske mye Halloweensminke til for å male en flyvertinne. Men kostymet er greit. Korte skjørt, åpen jakke med knapper, et skjerf og en båtlue. Nettingstrømper og høyhælte sko må også være med. Har du skjult agenda? Er det du som er flykapreren eller en medhjelper til det som skal skje?

Småfly-pilot

Det er så naturlig å assosiere til filmen Con Air med Nicolas Cage i hovedrollen. Det er bare en pilotlue man trenger for å komme i gang. Det er ikke før senere i filmen at de siste skurkene skal rømme til en karibisk øy at det hele utspiller seg. Halloweensminke må legge på barske bryn for denne scenen. En hengebart kan man også få på.

Morsomt fly

Men hvorfor ikke bare kle seg ut som en Boing 737? Det er viktig å male hele ansiktet hvitt med sminke for Halloweenparty. Det lille propellflyet festes rundt livet og så er det bare å bromme av gårde til festen. Delen er oppblåsbar og drakten tres på som en vanlig kjeledress.

Flyvende objekter

Men det mange andre flyvende dingser man kan ikle seg på fest. Man må ha god sminke for å male detaljene på. Men hva med disse forslagene:

  • Flyvende Hollender
  • Flyvende tallerken
  • En måke
  • Ei kråke
  • En Flamingo
  • En rakett
  • Bier
  • Engel med rosa vinger

Ja her det mange muligheter for Halloweenfesten. Men det er en ting som aldri slår feil.

Supermann

Kanskje skal han redde passasjerene fra terrorister som har sneket seg inn på flyet, fjerne en komet som styrter mot jorda eller bare flekse muskler for alle flyvertinnene om bord.

Supermann-drakten kan man tre på seg og så gjør resten seg selv. Den er et vanlig syn på alle utklednings-karneval og garantert de fleste Halloweenparty også. Så lenge flyindustrien kan frakte passasjerer over de store hav, kan nordmenn fortsatt få reise til andre kontinenter. Feir dette med et uforglemmelig maskeradeball.